MIN HELG

DAILY

Godkväll!

Gårdagen spenderades först hemma hos Linnea tillsammans med Sofie där vi startade med pizza och att göra oss iordning. Sen kom även Felicia så körde vi massor av roliga spel, herregud vad vi skrattade. Tårarna sprutade verkligen!

När vi kände oss redo för att åka in till stan hoppade vi in i en taxi som tog oss till Park Lane, där vi mötte upp Lucas och hans syster och även David och hans kompis Lucas.

Mådde inte helt hundra ute då jag hade jätte ont i magen av någon konstig anledning, så drack knappt något ute. Vilket dock resulterade i att jag vaknade upp pigg och fräsch imorse utan någon som helst bakfylla. Lucas däremot var en aning bakfull.. haha.

Efter en dusch drog vi oss in till stan för att äta lunch, blev en hamburgare och pommes på Burgersson på Friggagatan. SÅ GOTT! Tanken var att vi skulle åka ut till Stora Amundön och ta en promenad i solen, men när vi väl var klara och kom ut dit var det mörkt. Så vi åkte hem till Lucas och kollade film istället.

Vi skulle avsluta kvällen hos hans pappa med middag innan Lucas skulle jobba, men fick extremt ont i magen igen. Så blev upplockad av mamma och Jocke istället och åkte hem och bara satt i duschen i en timma..

Nu har jag fått i mig lite tacos, gjort lite hemma-SPA och ligger på soffan med mamma och kollar Chicago Fire. Ska alldeles strax sova så jag orkar upp till jobbet imorgon!

Godnatt 💕

always be kind.

Gillar

Kommentarer