MIN 25 ÅRS FEST

DAILY

Så länge som jag planerat denna dagen, var därför sjukt stressad och nervös för att det skulle bli så bra och perfekt som möjligt. Fotbollen ställde ju till de lite för mig då allt blev senarelagt, men i-landsproblem. Vi slog upp matchen på projektorn i lokalen och kollade några där. Kollade dock inget själv då jag hade fullt upp med att springa runt och fixa, sminka mig och byta om.

Men om kvällen, kunde inte vara mer nöjd. Det blev bättre än vad jag hoppats på och är så tacksam för hur fin familj & vänner jag har. Bästa överraskningen på hela kvällen var helt klart då min minsta lillebror egentligen inte skulle kommit för han var i Norge. Men han åkte hem på morgonen och hann precis till fotbollen. Så när jag såg han komma med resten av familjen brast det och tror aldrig jag kramat ihjäl honom så mycket som jag gjorde samtidigt som tårarna sprutade.

Sedan var det ett enda stort gråt och skrattkalas med fina tal, grymma sånger (BÄSTA DAGNY!), tävlingar och annat. Så ännu en gång, tack till alla underbara människor som gjorde min 25 års fest till den bästa <3

always be kind.

Gillar

Kommentarer