MIDSOMMAR DEL 2

DAILY

Vi åkte upp till Rågårdsdal där han har sitt landställe redan i torsdags. Så stannade vi påvägen upp för att handla all frukost och middag under helgen. När vi väl var framme packade vi in oss, blåste upp poolen vi skulle ha all dricka i under helgen, satte upp tälten och började grilla. Så blev en lugn kväll med grill, musik och tjöt innan vi kom i säng vid tre.

På midsommarafton skulle vi vara klara vid 11 för att gå ner till det gemensamma midsommarfirandet, där det blev sång, dans och lekar. Mitt val med klackskor var ju inte de bästa, då det var sjuka backar i grus ner dit. När vi var klara gick vi ner till vattnet och var där en stund innan vi gick tillbaka upp för att fixa iordning midsommarlunchen, duka och göra våra midsommarkransar.

Fortsatte sedan med 10-kamp som jag och Lucas hade fixat iordning. Hade kramp i både ansikte och mage efter att ha skrattat så mycket, det var så kul att se. Egentligen skulle jag också varit med, men då vi blev två mindre upp till Lysekil blev jag istället bara lekledare. Men ganska så nöjd med de också.

Sedan blev det massa dans in på morgontimmarna innan det var dags att sova och vakna upp till strålande sol. Då tog vi ut vår madrass på gräsmattan, låg där och solade hela dagen, grillade och sedan åkte nästan alla hem. Var ganska skönt att sova hemma lördag till söndag, så man hade hela dagen hemma igår.

always be kind.

Gillar

Kommentarer