MELLO-MYS I KULLAVIK

DAILY

Efter en bussresa med min hörlurarna inpluggade i öronen och favoritlistan med rena rama gråtlåtarna på (perfekt lista för en seg bussresa verkligen) så kom mamma och hämtade mig vid busshållplatsen, så åkte vi förbi Hemköp och köpte mello-mys.

Väl hemma hos Johanna bjöds det på thaisoppa i soffan framför Melodifestivalen, där helt klart de rätta personerna gick vidare. För fy tusan va bra Nano var, stor potential att ta hem hela skiten utan att ens ha hört resten av bidragen.

Efter det fortsatte vi mysa vidare på soffan med tända ljus, godis, chips & dipp och en super god smoothie som Johanna slängde ihop. Myste såklart med Flisan också.. Har verkligen aldrig varit en kattmänniska, alltid älskar hundar. Men sen jag träffat Lucas och han har två kattungar så älskar jag katter, men låt er inte luras...... Älskar fortfarande hundar mer såklart och en vacker dag ska jag ha min älskade hund.

Nu landade jag precis i sängen och ska faktiskt sova direkt, är så trött att jag skulle kunna somna ståendes och ögonen känns som jag hällt 2 kg sand i dem. Så checkar ut för idag och säger godnatt 💕

always be kind.

Gillar

Kommentarer