MATTEPROV

DAILY

Godmorgon måndag!

Sitter just nu på Eductus och väntar på att få träffa en studievägledare och få reda på mitt provresultat. Provet fick ta 2 h och 20 min, men klarade de på 1 h och 20 min. Så vet varken om de är bra eller dåligt att jag klarade de snabbare än vad jag trodde. Men dem flesta frågorna kände jag mig ändå säker på, men de fanns även dem jag som jag som ett frågetecken på och bara gissade.

Det positiva att jag sträck pluggade 4,5 i lördags är väl att de flesta av dem sakerna kom på provet, så visste hur man räknade ut de. Hade jag inte pluggat i helgen hade jag lämnat provet efter tio minuter kan jag lova, för hade haft noll koll isf. Är dock lite besviken att de kom några frågor som jag pluggade på i helgen men fick totalt hjärnsläpp så kom verkligen inte ihåg hur man räknade ut dem..

Men men, detta var ju bara ett nivåprov som visar vartifrån jag ska börja plugga upp min matte. Så får jag ett dåligt resultat är ju inte de hela världen, det visar ju bara att jag kanske måste ge matten lite mer tid än vad jag hade tänkt mig.

Så nu sitter jag i en jätte kö här och väntar på att få komma in och sen när vi pratat om resultat och när jag ska börja plugga osv ska jag åka och jobba. Inte allt för taggad på jobb, men vad gör man inte..

always be kind.

Gillar

Kommentarer