MÅNDAG

DAILY

Det är hemskt hur snabbt helgen flyger förbi och man märker snabbt hur trött man är nästa morgon när man kommer i säng lite senare vad som är tänkt. Idag försöker jag intala mig själv att jag ska gå och lägga mig redan vid åtta, men vi får väl se hur det går med de.

I lördags frågade Angelina om vi kunde passa Ninni till söndagen och självklart var det ett ja. Inte träffat min favorit sen innan USA. Så när hon kom myste vi bara i soffan hela kvällen med film.

I söndags kom hon in hur pigg som helst vid 9 och väckte mig, då tyckte hon jag sovit klart och tände bestämt lampan i taket och sa att det var dags att gå upp.. haha. Kolla vad fina lockar hon börjar få, det är fantastiskt hur lika hon är mig när jag var liten. Många bilder är hon en kopia! Och nu kommer även lockarna.

Resten av morgonen/förmiddagen åt vi frukost, kollade film, städade undan julen och lite andra nödvändiga saker. Sen kom Lucas och hämtade mig då vi skulle iväg på 70-års firande.

Blev ett super mysigt firande ute i Kortedala, alltid lika kul att träffa den sidan av Lucas "släkt”. Är ju egentligen inte Lucas släkt, men för att göra en lång historia kort så har Lucas och hans syskon växt upp med den familjen som en extra familj, då hans släkt på sin mammas sida bor i USA. Men iallafall, är så glad att jag träffat dem. Så mysiga allihopa!

När vi var klara skulle Lucas träffa lite kompisar, så passade på att åka med han hem då för att byta om till träningskläder och gå till gymmet. Blev ett litet kortare bröstpass då klockan var ganska mycket, sedan blev det snabbt hem och slänga ihop en kycklingsallad som jag kunde ha med till jobbet idag. Mitt nyårslöfte till mina kollegor är att ha med lunchlåda varje dag, haha. Så snacka om att jag får kämpa nu.

Fixade även iordning lite kvällsmat innan det var dags att sova. Helt sjukt vilken dille jag fått på avokado, går inte en dag utan att jag äter avokado, haha.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Rebecca
,

Har du tips på vad man kan göra åt att man är lite seg i att komma iväg till gymmet och framförallt ensam.. hehe..

johannahansson
johannahansson,

Håller på med ett inlägg om de, håll utkik så kommer de upp i veckan 😚

nouw.com/johannahansson