LÖRDAGSMYS

En lördag helt i min smak, lugn och ingen stress. Vaknade vid 10 efter en natt med massa sömn, välbehövligt. Sen låg jag i sängen och kollade Netflix fram till Lucas vaknade, han jobbade ju inatt så han vaknade inte förrän vid 13.

Sen låg vi kvar lite i sängen och kollade ett avsnitt av Maria Lang, hittade serien imorse och tyckte den var bra. Så fortsatte att kolla även ett andra avsnitt..

Strax innan 15 var jag tvungen att duscha och göra mig iordning innan jag var tvungen att åka tillbaka till Kungsbacka för att plocka upp mamma. Sen åkte vi ner till Kullavik för lördagsmys. Åh vad jag älskar Kullavik!

Kullavik är ju mitt första hem, det var här jag växte upp. Det var inte förrän jag var 10 som vi flyttade till Kungsbacka. Så att komma ner till våra barndomskompisar och ha mys här nere då och då är något av de bästa jag vet.

Så ikväll blir det taco-mys med våra barndomskompisar. Så vi har ätit lite plock nu med kex, ost, bröd, löjrom osv. Och ska alldeles strax börja med tacosen. Sen blir det mys i soffan med godis och massa tjöt. Känner jag "tanterna" rätt kommer de bli en hel del för mycket vin och jag kommer vilja åka hem innan klockan är 00, haha.

Tanken var att vi skulle sova här, men känner gärna för att sova hemma så jag kan sova ut imorgon och sen dra till gymmet. Men hade samtidigt varit skönt att sova här och sen ta en morgonpromenad vid havet innan det blir frukost tillsammans. Så får helt enkelt se vad jag bestämmer mig för under kvällen.

always be kind.

Gillar

Kommentarer