LÖRDAGSKVÄLL MED FAVORITER

DAILY

Efter vi lämnat mamma och Niklas vid kyrkan åkte vi hem och bakade nyttigt bananbröd, det blev så gott. Tänkte dela med mig av receptet i ett eget inlägg, för det är väl värt att testa verkligen. Louise smakade också på de och hon blev lika såld som oss, så rätt nöjd för att vara första gången jag försökte mig på de. Sedan åkte vi och mötte upp Louise och handlade middag medan Max tränade. Så mötte vi upp honom hemma och satte igång med maten.

Louise och jag gjorde slit jobbet med att fixa alla rotfrukter som skulle in i ugnen. Sedan när jag dukade och tände ljus fixade Lucas kycklingen och Louise såsen.

Max.... Ja, han myste med katterna. Men någon måste väl göra det också, haha.

Maten blev supergod, så det gjorde vi bra. Satte kvar en stund i soffan och pratade innan killarna ville spela tv-spel. Lucas köpte nämligen NBA 2K18 idag, så självklart var dem tvungna att testa på de. Förståeligt ändå! Dock väldigt kul att kolla på, då jag gillar basket och ändå har koll på de oså. Så ni förstår ju vad Lucas kommer sysselsätta sig med de närmsta?

Medan han ligger och spelar passar jag på att ligga med datorn, men ögonen börjar kämpa emot lite. Så blir nog till att stänga ner snart och försöka sova trots hans svärande på spelet, haha.
Godnatt 💗

always be kind.

Gillar

Kommentarer