LÖRDAGSBUBBEL

DAILY

Efter två dagar när klockan ringt tidigt så var det skönt med sovmorgon och en ledig dag. Här kan man ju tro, men va behöver du verkligen en ledig dag som varit hemma i två veckor. Men ja, det är nu jag behöver det som mest nästan. Helt slut efter två dagar på jobbet, haha.

Såhär kul hade jag när vi strosade runt på Jysk och Rusta, inte riktigt min cup of tea. Sedan fick jag dessutom gå runt och bära på en super ful påse som mormor köpte till förvaring, haha. Det är liksom en påse som är tänkt till att förvara saker i källaren och den fick jag gå runt med som en handväska. Ni förstår ju hur pepp jag var på det..

Sedan åkte vi vidare till Kungsmässan för att kolla in det vi inte orkade igårkväll. Möttes av en trevlig överraskning utanför där dem bjöd på bubbel, dock alkoholfritt. Men tro det eller ej så gillade jag faktiskt den till skillnad från mamma och mormor som tyckte den var fruktansvärd. Hade ju tänkt hålla i pengarna nu då det gick en hel del pengar igår, men hittade ett par solglasögon som jag inte kunde motstå. Så dem fick helt enkelt följa med hem!

Nu är vi tillbaka hemma och Lucas har kommit, så medan mamma och mormor åkte förbi affären la vi oss på soffan och kollade torsdagens Wahlgren's Värld som jag missade. Snart kommer även lilltjejen hit och ska sova till imorgon, så det kommer bli en super mysig kväll. God mat, bra sällskap och hög mysfaktor!

always be kind.

Gillar

Kommentarer