LÖRDAGMYS

DAILY

Sov även natten till idag hos mamma då Lucas ändå skulle ut, så imorse när jag vaknade åkte jag hem en snabbis för att fixa Johannas fransar och förbereda lite städning. Imorgon ska vi nämligen storstäda hemma innan vi åker iväg på semester, så är skönt att röja undan lite redan innan. Sen åkte jag och hämtade Lucas som spelat fotboll, så åkte vi tillbaka ner till Kungsbacka för att ha en myskväll med mamma och Ninni.

Kolla lyckan i hennes ögon, man blir alldeles varm av att se henne så lycklig tillsammans med sin pappa. Min fina bror <3

Här har ni förövrigt hans nya vrålåk. Först var jag väldigt negativ att det var onödiga pengar, men samtidigt har han inte körkort. Så passar han ju perfekt att ta sig överallt slipper man köra. Men efter att ha provkört den är jag så förbaskat avis, vill också ha en.

Sedan ställde sig Lucas och Ninni och fixade maten, så söta som rullade köttbullar tillsammans. Så kul att se hur nyfiken och självgående hon är. Hjälper alltid till när man ska göra något hemma, speciellt när det ska städas och tvättas. Kommer bli ordning av henne allt!

Nu ligger jag och mamma i soffan och kollar film medan dessa tröttmössorna ligger inne i Jockes rum och sover.

always be kind.

Gillar

Kommentarer