LÖRDAGENS LAGFEST

HANDBALL, DAILY
Mötte upp Sofie i heidhallen med pizza, så fixade vi iordning inför lagfesten och käkade tillsammans innan resten av laget droppade in. Vi hade planerat fem stycken lekar för kvällen som utökades till sju stycken under kvällens gång, haha. Med tanke på att vi har en hel del nya tjejer i laget så var det såklart inkilning. Stackarna, jag är glad att jag var lekansvarig och slapp lekarna. Det var shotrace, irländsk julafton med att skjuta en handboll på koner, halsa öl med en tampong i varje kind, äta en hel tallrik med godisbjörnar som legat en hel natt i vodka, äta colasnöre, spela handbollsmatch med flest ribbträffar och slutligen beerpong. Men tror ändå dem var nöjda och inte helt skrämda efteråt, haha. Jobbigt om ingen skulle vilja komma tillbaka, därför vi var ganska snälla med lekarna ändå.

Efter lekarna, beerpong, stress, dans och annat roligt så var vi några som tog taxi in till stan. Började på Lounges någon timma innan vi drog vidare till Push för efterfesten från Clarion med Ingrosso V Axwell. Och det är ju inte för inte dem är stor favoriter, herregud. Har sett dem förut, men det var ändå en helt annan känsla att stå några meter ifrån dem inne på en klubb där det blir en helt annan stämning. Sedan att det var knökat var en annan femma, men ångrar inte en sekund att vi gick dit. Vid 4 kände jag att det var bra för mig, mötte upp Lucas och gick inprincip hela vägen hem i klackskor och spöregn. Så om inte 10 timmar i klackskor var nog, så lurade han dessutom med mig på en promenad på sisådär 20-30 minuter hem. Dock mådde jag väldigt bra igår, förutom tröttheten. Tog det ganska lugnt med alkoholen för att inte vakna upp med världens baksmälla.

Tack och lov för det 👵

Med tanke på att vi delade in dem i tre olika lag så var dem ju tvungna att ha någon slags laggrej. Därför hade ett lag partyhattar, ett lag fladdermus masker med lila glitter, ett lag fladdermus masker med grönt glitter & jag och Soffan hade såklart prinsess kronor.

always be kind.

Gillar

Kommentarer