LÖRDAGEN

DAILY

Startade gårdagen med att fixa Fridas fransar och undertiden fick jag även ett panikartat samtal av mamma där hon förklarade hur hon hade fått punktering på motorvägen.. haha asså. Är detta typiskt henne eller vad? Så det slutade med att jag, pappa och Jocke fick åka dit och byta däck medan hon hade fått lämna bilen där och åka och jobba. Pappa ryckte in då han inte ville låta mig och brorsan vandra runt på motorvägen alldeles ensamma och tur var väl de, för pappa hade sin arbetsbil med saftblandaren på taket så man såg verkligen oss. Lagom nojig dock när jag skulle starta bilen från noll och sedan rätt ut på motorvägen, men klarade det galant med pappa som skyddade mig med sin bil.

Sedan var det bara direkt hem och göra sig iordning snabbt som attan. Tanken var att jag skulle åka in och gå på Jul på Liseberg tillsammans med Camilla och hennes släkt som var nere från Stockholm, men hann ju inte riktigt det. Så istället mötte jag upp dem utanför Liseberg så gick vi till Gothia Towers där vi käkade supergod lunch och bara myste, tog ju självklart deras berömda räkmacka. Så himla härliga människor, några av dem hade jag träffat innan som hennes pappa, styvmamma och bror. Men nu fick jag äran att träffa hennes farmor, farfar, farbror och hans tjej.

Göteborgs bästa räkmacka 

Efter en hel del skrattattacker och en dos av stockholmska så fick jag lämna sällskapet för att åka och hämta mamma på jobbet. Sedan var det ännu mera stress hem för att hitta något att ha på sig, göra sig iordning och sedan bege sig ner till Onsala och hem till Tilda där vi skulle ha en mysig vinkväll med härligt sällskap. Den mysiga vinkvällen slutade med att vi stängde Esters. Tur var väl att vi hade så kul tillsammans, för på Esters var det ju inte direkt livat. Finns ju en anledning till att man aldrig går ut i Kungsbacka.

always be kind.

Gillar

Kommentarer