LIVSNJUTNING

NORRLAND

När vi gick upp igår vid 9 var det redan 28 grader varmt, vilket var sjukt varmt. Så vi käkade frukost i lugn och ro, spelade lite kort och sedan åkte vi in till Nordmaling för att handla lite och köpa andra roliga saker.

När vi sedan kom tillbaka visade termometern 43,6 grader, alltså hur sjukt??? Det var verkligen så varmt att man inte kunde vara ute, så vi satt istället inne och spelade kort. Sedan smörjde jag in mig och gick ut för att skjuta lite, ni ser ju hur bra det gick efter ett tag. Tre tior, de ni. Har liksom inte skjutit på 6 år.

Vi har ju verkligen njutit till fullo här uppe sen vi kom hit, men igår var en sådan där dag där man njöt lite extra. Där man bara kopplade bort allt runtomkring. Lämnade telefonen i rummet hela eftermiddagen/kvällen.

Vid 19 åkte vi ut med båten för att fiska tillsammans med Benka, Tomas och Kicki, fisket gick väl sådär men mysigt hade vi. Låg och solade på båten samtidigt som vi metade och åkte sedan till en ö för att äta och dricka. Det är ju synd att jag inte tog med telefonen, för alltså det var något av de finaste och när solen sedan gick ner var det helt magiskt. Tog lite bilder med Benkas telefon och tror Kicki tog en del också, så får se ifall de kommer upp lite senare.

När vi kom tillbaka körde jag och Lucas upp båten med fyrhjulingen till huset så satte vi alla oss ute i paviljongen på Tomas altan och åt rökt hjort, snacks och drack prosecco och groggar samtidigt som vi lyssnade på musik och pratade om allt möjligt.

Sedan badade vi i säkert över en timma, var 29 grader i poolen så vart riktigt skönt. Men när man väl varit i såpass länge så blev det rätt så kallt, även fast det var 22 grader i luften. Men då hoppade vi bara i spa-badet och värmde upp oss där. När klockan var ett gick jag in och tog mig en dusch innan jag somnade som en stock.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

IrisAlvarez
IrisAlvarez,
ser magiskt ut!!
nouw.com/irisalvarez