LILLEBRORS STUDENT

DAILY, LOVE

Innan det hinner bli ännu en helg får man väl passa på att få upp ett inlägg om förra helgen, blir jobbigt att hamna efter annars. Har det senaste varit så dålig på att uppdatera av personliga skäl, men nu ska man väl försöka anstränga sig lite extra för att få upp lite roliga inlägg.

Som tur var hade jag varit smart i sista sekund och tagit ledigt även i torsdags, dels för att få lite extra ledigt men också för att jag insåg att det skulle bli en del att fixa inför studenten. Så mamma plockade upp mig hemma så åkte vi och handlade allt som skulle handlas innan vi plockade upp tjejen ovan. Vi tog en sväng förbi Kungsmässan för att köpa "basodaler" (Ninnis ord för sandaler) och lite andra saker, då vi brukar fika på EH varje fredag hon är hos oss fick det istället bli en torsdagsfika. Blev även en sväng inom ÖB för att köpa krabbspö och hov.

Lilla dockan, ser ni hennes fina lockar?
Man kan nästan tro det är min dotter. Precis likadana lockar som mig. Men i övrigt så är hon en kopia av både sin pappa, mig och sin farbror. Plockar vi fram bilder från när vi var små så hade man kunnat gissa att det är Ninni, speciellt bilderna på mig då vi är ruggigt lika.

Helt färdiga efter en lång dag köpte vi med oss pizza på vägen hem så vi kunde få lite energi innan vi skulle spendera halva natten med att fixa all mat till studenten.

Med två timmars sömn i ryggen gick jag upp vid fem på morgonen för att kicka igång denna stiliga herren. Stackarn hade råkat upp för exakt samma sak som mig när jag tog studenten - FEBER & FÖRKYLNING. Jag hade ju dock oturen med halsfluss, men oavsett så led jag verkligen med honom. Hjälpte han de sista med mössa, fluga osv. innan vi tog lite kort och åkte till champagnefrukosten.

Kände väl inte att det var så jättestor idé att gå och lägga sig igen när jag kom hem, så fixade iordning frukost till prinsessan och cyklade iväg för att leta lite björkris till att pynta balkongen med.

Åkte sedan neråt Elof Lindälv där han tog studenten och mötte upp min andra fina lillebror och några familjekompisar.
Hur fina är inte far & dotter?

Lilla älsklingen som inte längre är så liten och fina familjen <3

Snacka om att vattenpistolen och banden med hans favorit godisar på uppskattades.
Lyckan på dessa bilderna får en att sakna studenten extra mycket själv. Kan man inte få ta studenten varje år? Hur fett?

Medan lillskiten var iväg och åkte flak passade vi på att fixa iordning hemma med mat och pynt, men vet väl inte ifall jag var jätte delaktig med den återstående maten. Satt på en stol och halvsov inprincip, helt slut efter alldeles för lite sömn och ingen mat. Som också gjorde att jag såklart fick jätteont i halsen, försvann dock lite när jag fick sova natten till lördag.

Utan hans vetskap hade jag fixat så han skulle bli hämtade med Porsche och det var så kul att se uppskattningen.
TACK ILKA!

Finaste tårtan som mormor hade fixat på ett bageri i Mullsjö då alla var överbokade runt om i Kungsbacka/Göteborg. Ninni ville ha första biten och självklart fixar världens bästa farbror första biten åt henne.

Redo för studentfest, vilket dock inte blev av. Förstår honom fullt ut, då han hade kämpat sig igenom hela dagen trots feber. Så hämtade honom på centralen så sov han hemma hos oss i stan.

Denna skjortan för övrigt gör sig inte riktigt rättvis på bild, men i verkligheten..... OUFF, stört snygg och så förbannat cool. Glassar över hela och han hade även en likadan näsduk under dagen till sin vita skjorta. Gissa vem som hade varit med och valt den?!

Lördagen vaknade ungefär allihopa här hemma upp på samma nivå.. Lucas var bakis, Jocke var sjuk och bakis och jag var sjuk och sliten. Men kändes mer som jag hade en två dagars bakfylla så dåligt som jag mådde, trots att jag inte druckit en droppe alkohol dagen innan.

Jag gick ner till Lidl och köpte frallor, frukostmaterial och sedan låg vi på soffan och kollade film. Sedan skulle vi köra hem han till Kungsbacka och jag skulle till Jennifer, men kroppen sa ifrån. Bröt ihop fullständigt efter alldeles för lite sömn, stress och inte helt bra i kroppen, så stannade istället hemma och sov fram till 21.

Då smsar världens finaste kille "Titta ut" så kommer han med varsin pizza och cola zero, den lyckan.
Så resten av kvällen spenderade vi i soffan och kollade Maria Wern.

always be kind.

Gillar

Kommentarer