LEVANDE IGEN

DAILY

Tillbaka från de döda 👋🏼
Kan man tro iallafall.. Herregud vad jag kämpade igår, med bakfyllan från en annan planet.

I fredags träffades vi ju på Star Bowling för att först överraska Jonte som fyllde 20, sedan äta mat och bowla. Därefter skulle vi helt enkelt ta det som det kom. Och innan vi kommer dit så måste jag ge mig själv en klapp på axeln att jag tog hem en delad första plats på min bana.. Och då ska ni veta att jag hade lösnaglar och tävlade mot tre stora starka handbollskillar och en liten mindre Felicia (som vann sist vi bowla).

Efter bowlingen drog vi vidare till Vigårda och hade hur kul som helst, helt ensamma på övervåningen drog hela gänget igång drickspel på telefonen fram tills dem inprincip kastade ut oss för dem hade stängt. Så då drog vi vidare till Park Lane, där vi hade lika roligt. Och det bara var jag och två tappra själar till från gänget som stängde stället och sedan tog en taxi hem.

Så igår när klockan ringde vid 8.30 och jag skulle åka och fixa mina fransar var jag ju inte med i matchen. Vem försökte jag lura att jag skulle ha en vit månad och dessutom köra bil tidigt på lördag morgon? Slutade istället med att Lucas fick offra sig att gå upp och köra mig hela vägen ner till Onsala. Världens bästa pojkvän!

Resten av dagen kan vi ta i ett senare inlägg om just gårdagen, nu är jag och Lucas påväg till gymmet i mina nya favoritskor. Som nu är vita igen efter fredagens festligheter. Nämnde jag att jag dessutom köpte dem i fredags, så dem hann väl vara vita i några timmar.

always be kind.

Gillar

Kommentarer