LAST NIGHT WAS AMAZING

MY AMERICAN LIFE

Gårdagen var en succé, herregud vad kul vi hade. Och är så skönt med rätt kontakter när Melissa inte är 21 än, då kommer vi in ändå.. haha. Kommer inte skriva ut vad ställena heter som vi går till, man vet aldrig om informationen kan hamna fel att dem släpper in folk som är under 21. Men vill ni ha tips på bra nattklubbar i Chicago, kan jag absolut tipsa om dem mer privat.. hehe. Efter lite vin och klädprovning här hemma tog vi en Uber in till stan vid 11 där vi träffade Mercia, Mike (promotorn) och några andra tjejer. I dörren så har dem kameror, så även fast Melissa är 20 så får hon lämna fram sitt leg så att kamerorna får med att vakterna kollar på ett leg om det skulle vara så att polisen sen kolla övervakningsfilmerna. Sen blev vi visade till VIP-området där vi hade två bord med helrör, egna servitriser, fotografer och vakter runt bordet. Så sjukt, haha.

Hade inte ens koll på klockan men efter några timmar där så skulle vi egentligen ta en limousin till en annan klubb, men då den fastnat i trafiken och vi hade bord på de andra stället som är väldigt populärt tog vi massa taxis som väntade utanför istället. Så efter en rolig taxiresa till nästa ställe, kom vi fram till ett alldeles fullknökat ställe med längsta kön någonsin. Men då vi hade Mike med oss fick vi gå rätt in, så skönt. Vid vårt bord var det så fullt att vi fick stå i sofforna och dansa innan vi valde att trycka oss ut på dansgolvet istället. Förklaringen till att det var så knökat var att Kanye West spelade i Chicago igår och killen som var hans förband var även och sjöng på den klubben vi var på. Så det var helt galet där inne..

Efter alldeles för mycket drinkar och tequila bestämde vi oss för att det var dags att dra hem, men i dörren träffade vi på Margeux och hennes vänner. Så vi drog med dem till McDonald's och hängde där, sen kommer jag inte ihåg så mycket mer än att min telefon bestämde sig för att ge upp, somnade, tänkte gå till affären och köpa hårfärg för att färga håret och sen tog vi en Uber hem. Så kvällen var som jag hoppats på, helgrym. Och här i USA är det lätt att vara tjej kan jag lova, vi betalade inte någonting ute igår. Istället fick man hela tiden en ny drink eller shottar av alla killar inne på krogen. Är dock inte den som gillar att bli bjuden, betalar gärna själv. Men lever du som au pair är det bara att tacka och ta emot. Sen en anan rolig sak är att på nattklubbarna här har dem en person som jobbar på toan, hon sitter alltså inne på toan och ger dig papper efter du tvättat händerna. Hon har även parfym och smink osv som man kan betala för så får man ta av de, haha.

Har ungefär noll bilder från igår, vilket är lite tråkigt. Men men..

always be kind.

Gillar

Kommentarer