LAST DAYS

MY AMERICAN LIFE

Gårdagen bestod av en massa shopping, blev lite fattigare men en del rikare på nya saker. Det var 32 grader ute, så gick inte vara ute överhuvudtaget. Så nästintill sprang från butik till butik för att komma in till acn. Försökte även hitta en läkare som kan ta detta provet jag måste ta, men efter gått vilse en miljon gånger och åkt buss fram och tillbaka över stan så gav de ingen lycka alls. Tanken var att jag skulle fortsätta letandet idag..

Men efter jag hade passat Jack en timma imorse medan min värdmamma körde Henry till skolan gick jag och la mig i sängen igen och kollade 90210. Har inte haft en bra dag alls idag, varit ledsen och allmänt nere och gråtit en hel del. Så har bara legat inne hela dagen medan de har åskat och regnat på utsidan i 32 graders värme. Tog mig även ett långt och skönt bad och sedan bröt jag ihop igen.

Denna gången blev jag så trött på allt genom att en sån liten sak att min datorladdare gått sönder. Men det var som sista droppen i bägaren, hela jag brast ut i gråt och pratade med både mamma och Lucas. Efter snart en vecka hos min värdfamilj kan man ju tycka att jag mår bättre, men icke. Känns inte längre som att jag gör detta för min skull, utan det känns som att jag biter ihop en månad och ser om de blir bättre för att alla andra sagt till mig att göra de. Ser liksom inte ens en framtid här efter oktober, utan ser bara att då är jag tillbaka i Sverige igen.

Det är ju tur att jag har min dagbok att skriva av mig i och dem där hemma jag kan tynga med min ledsamhet. För snart lär ni väl få nog av negativiteten här på bloggen. Men egentligen, hur ofta läser man inte på aupair bloggar att livet är rena rama drömmen och allt är hur underbart som helst? Man får aldrig höra om någon som mår dåligt. Och hur mycket jag än försöker tänka positivt så går det inte.. Men jag kämpar vidare, det ska ni veta. Även om mina dagar går ut på att vara deppig och att jag knappt äter något längre.

Här är lite bilder från de senaste.

Shoppingen jag gjorde igår, riktigt välbehövliga köp kan jag lova. Och dessutom billiga, tack USA för dessa underbara outlets och super priser. Min plånbok är inte lika nöjd dock..

Lunchbreak i shoppingen och en äpple, ananas och ingefära juice på hemvägen.

Hittade också en super snygg vinterjacka jag är sugen på att köpa, men störde mig lite på att den va i vaxat material. Så tror jag får leta vidare.. På radion sa dem att vi kan räkna med snö redan till halloween här. Vilket känns lite långt bort nu när de är så varmt, men vem vet.

always be kind.

Gillar

Kommentarer