LAMPSHOPPING

NEW IN

Igår fick jag i uppdrag att laga middagen, det händer ju inte allt för ofta. Speciellt inte när jag äter tillsammans med Lucas då han är kocken här hemma. Så körde honom till träningen för att kunna ta bilen till affären och kunde ju då inte undgå att åka förbi Rusta när jag ändå hade bil.

Just nu har vi ingen julkänsla i vårt rum, förutom ett kanelljus. Och det är ju ett måste att ha någon slags adventsljusstake eller stjärna.. Jag tycker ju däremot dessa vanliga ”gamla” adventsljusstakarna är så fula (no offense till er som har dem, jag personligen vill bara inte ha dem hemma) och stjärnorna jag hittade på fot var bara usch. Så hittade jag denna och blev kär, perfekt till stilen i sovrummet och dessutom till ett kanonpris.

Sprang även på denna och har länge suktat efter en, så det kändes ganska självklart att den fick följa med hem. Lite roligt att jag smsade mamma och frågade vad hon tyckte och fick tillbaka ”Det var ju tur att jag inte köpte den till dig i julklapp, funderat på att köpa den ett antal gånger till dig”. Och detta är så typiskt runt jul för oss varje år, jag hittar något lite spontant som jag bestämmer mig för att köpa och hon har antingen tänkt köpa de eller redan köpt det. Bevis på att vi tänker likadant!

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Pernilla Hansson
,
❤️