LÄGENHETSFIX

DAILY, OUR APARTMENT

Igår efter jobbet åkte vi en sväng till torget (Frölunda Torg alltså) för att kika på porslin. Hade ett jag suktat efter och vi var bombsäkra på att det var de vi skulle ha. Men samtidigt vill jag ha mycket av allt, för jag vill kunna ha mysiga middagar hemma för fler än 6 pers. Och då kändes det lite saftigt med 100 kr tallrik. Så vi får helt enkelt tänka om lite, men det blev iallafall två skålar så vi kunde äta pasta igårkväll.. haha.

Sen fixade vi iordning och köket och blev helt klara med ena delen som ni ser både ovan och under. När vi kändes oss hyfsat klara med köket blev det pasta och vin i soffan. Vinglasen blev också inköpta igår, vi var ju tvungna att dricka vin ur något och då kändes det lite bättre med vinglas än vattenglas eller kaffemuggar.

Imorse passade vi på att ta oss lite sovmorgon innan vi gick upp och gjorde en kanon frukost. Dock hade vi ju som sagt inga tallrikar, så fick bli papperstallrikar. Det funkade ju bra det med, men helgens mål får bli att hitta fina tallrikar.

Nu har vi försökt fixa så mycket vi bara kan i lägenheten, med att hänga in kläder osv. Men nu måste vi snabba oss på att göra oss iordning och sedan åka till torget för att hitta en present till Cecilia som fyller 30. Så kvällens planer är 30 års middag hemma hos Lucas pappa och Cecilia.

always be kind.

Gillar

Kommentarer