KARPATHOS DAG ETT

DAILY, KARPATHOS 2017

Kikar in för att säga hej och ge er ett levnadstecken 👋🏼
De första dagarna här nu har jag bara njutit för fullt och gjort minsta lilla kraftansträngning. Försöker även undvika telefonen så mycket som möjligt, vilket har funkat fantastiskt bra. Men tänkte ta varje dag i varsitt inlägg, så ni inte missar hur underbart vi har de.

I torsdags körde Jocke oss till flygplatsen så vi var där vid 6, då vårt plan skulle lyfta 7.35. Passade på att käka frukost och växla pengar innan vi skulle vara vid gaten och för engångsskull lyfta vi tidigare än vad som var planerat.

Flygresan gick väldigt snabbt och smidigt förutom att mina öron höll på att explodera när vi skulle landa, det gjorde så ont och jag gjorde allt jag kunde för att undvika att börja gråta. Locket satt sen i ett bra tag, men smärtan bedövades lite när vi kom till hotellet. Vilket hotell, det bästa jag någonsin bott på. Inte konstigt att de är 5-stjärnigt.

När vi anlände till hotellet tog portiern emot våra väskor, som han sedan kom med till rummen när vi hunnit installera oss lite. I lobbyn fick man varsitt champagneglas med supergod juice och rummet var så fräscht med en dunder utsikt.

Efter några timmar utan mat och en dödshungrig Johanna, bytte vi bara snabbt om till badkläder och gick raka vägen ner till hotellets restaurang för lunch.

Då klockan redan var strax innan ett när vi var redo för solen valde vi att lägga oss vid poolen. Efter några timmar där gick vi upp och duscha, gjorde oss iordning och var redo för att ta en promenad till hamnen för att kika lite och äta middag.

Hamnade på en grekisk restaurang som hette Mesigios Taverna, är ni Karpathos måste ni dit och äta. Vi beställde in tzatziki och feta till förrätt och varsin souvlaki till varmrätt och h e r r e g u d va gott. Dit ska vi igen innan vi åker hem.

Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet, trötta efter en resdag. Bytte om till lite skönare kläder, satte oss på balkongen, spelade kort och drack vin. Vinet får man förresten gratis utav hotellet när man checkar in, lyx. Perfekt start på första dagen!

always be kind.

Gillar

Kommentarer