KÄNSLOMÄSSIGT

TRAINING SCHOOL

Det har nu gått 42 h sen jag senast sov på riktigt.. Enda sömnen jag fått sen i lördagsnatt är på planet. Med tanke på att jag valde att dygna innan jag åkte. Så är ganska så trött nu kan jag lova.. Efter mötet förut så drog vi tillbaka till våra rum och bäddade innan vi gick och duschade. Så skönt att känna sig fräsch igen.. Klockan ringer vid 7 imorgonbitti, så ska alldeles strax gå och lägga mig.

Kan även meddela att jag som inte har haft några dåliga känslor om att åka överhuvudtaget, inte släppt en tår.. Gav tillslut vika. Jag fick några minuter för mig själv när jag inte var omringad av någon annan och insåg helt plötsligt "VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED?". Kände bara världens hopplöshet sköljde över mig.. Försökte få klarhet i varför jag gör denna resan, för vid de tillfället satt jag bara och stor lipade i min ensamhet och ville hoppa på första bästa planet hem till Sverige igen. Så denna eftermiddagen har varit väldigt känslomässig för mig och jag har inte alls varit på topp. Men får hoppas att efter lite sömn och lektioner imorgon piggar upp humöret och ändrar på känslan jag har nu. Inte fan ska jag åka hem efter en vecka, även fast känslan är så nu. Så peptalk till mig själv och kämpa, så får vi se hur detta går.

JFK

Long Island

St. John's University

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Pernilla Hansson
,
Du fixar detta hjärtat, det vet jag!!! ❤️Vi finns här hemma o väntar på dig.
Men svaren, varför du gör resan kan du bara själv ta reda på. 😘Tror du behöver den i många avseenden. Så ge inte upp nu, när du är där! Du är en fighter...
KÄMPA👊🏻

Ha så kul o uppleva massa. Fota o skriv ner. Vi vill höra allt om ditt år i USA när du kommer hem. ☺️🇺🇸

Jag älskar dig till månen o tillbaka i evighet❤️❤️❤️

Puss & kram mamsen