JOE FARELLIE'S

DAILY

Veckans planer såg ju först ut som så att vi skulle träffas innan tjejerna flyttar till Frankrike och Barcelona. Men då det blev lite bortfall och tillslut kunde inte jag heller pga smärtorna efter operationen. Så vi bokade om de till fredag istället, så igår var förhoppningen att iallafall ta sig igenom en middag ute. Dock blev det bortfall denna gången också, men jag hängde i. Så tillslut blev de bara jag och Louise, dem två som ska stanna i Sverige av flickvännerna.. haha. Men super mysigt så klart att få lite kvalitetstid tillsammans med Louise.

Vi startade kvällen med middag på Joe Farellie's och en flaska vin, club sandwichen jag tog var helt magisk. När vi kände oss klara gick vi vidare till Locatelli där vi tog oss varsin drink. Men bestämde oss ganska snabbt för att dra oss hemåt. Då jag hade ont och vi ville hålla lite i pengarna, så vi gick förbi 7-eleven påväg till spårvagnen för att köpa lite chips och choklad. Åkte sedan hem till mig och Lucas för lite karaoke, film och tjejsnack i sängen. Killarna hade FIFA-tunering och var ett ganska stort gäng, så passade bra att vi stängde in oss på sovrummet så både dem och vi fick vara i fred.

Max hade match idag, så han och Louise åkte hem lite tidigare. Städade därefter iordning i rummet, bytte kläder och bäddade ner mig i sängen framför en film.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Pernilla Hansson
,
Finaste dottern ❤️Så vacker e du!