JOBB I VISBY - DEL 2

WORKInnehåller affiliate-länkar

Solnedgången på väg ner till kvällspasset varje dag var helt fantastisk. Kolla bara hur fint!

Till vår pass på dagen hade vi den baddräkten som ni kunde se på tidigare bilder, vilket var skönt när solen stod på och vi kunde få en liten bränna. Som tur var hade vi sol alla dagar förutom en när vi jobbade. Men på kvällen hade vi ingen speciell outfit, så eftersom jag hade med mig den toppen här ovan i både vitt och svart lånade Mikki den svarta och jag tog den vita. Skönt att få kunna klä upp sig lite igen och känna sig fin.

Vi hade vårt sista pass på lördagkväll och sedan hade vi en heldag på söndagen innan vi skulle vi åka hem på måndagmorgonen. Därför ville vi upptäcka lite mer av Gotland, så vi tog bussen ut till Tofta Beach Club där vi hängde i någon timma innan vi åkte tillbaka till Visby och Kallis.

Hela veckan hade vi suktat efter den magiska sushin på Kallis, så sista dagen njöt vi till fullo då vi delade på en sushi och pommes med smält ost, parmesan, tryffelmajonäs och rostad lök. MAGISKT!

Med magarna fulla rullade vi i stort sett tillbaka till hotellrummet där vi packade, kollade film och tog en eftermiddagsnap innan det var dags att sova för natten.

Sedan var det måndag och dags att åka hem, en mellanlandning i Stockholm på 3 h innan vi äntligen var framme i Göteborg. Då var det skönt att få krama om sin pojkvän igen och sova i 15 h. En resa som kändes som vi sov konstant, samtidigt som vi var så trötta att vi behövde mer sömn. Men vi hade iallafall 9 helt fantastiska dagar där vi fick komma ifrån allt här hemma och se något nytt, vilket var ganska skönt.

#bestofnouw

always be kind.

Gillar

Kommentarer