JOBB I VISBY - DEL 1

WORKInnehåller affiliate-länkar

Förra veckan kom jag hem från Visby efter en veckas jobb där. Var där tillsammans med Lucas syster och jobbade som värdinna för ett eventföretag på Kallis & Strands Veranda. Vi var borta i 9 dagar, vilket gjorde att det blev som en liten minisemester samtidigt som vi jobbade. En minisemester på hotell där vi inprincip sov varje sekund vi fick utanför våra arbetspass då vi var helt slutkörda från våra vanliga jobb sen innan vi åkte.

Vi åkte upp till Stockholm med tåg redan på söndagen för att ha en heldag där innan vi skulle flyga vidare till Visby. Så vi passade på att gå runt i stan och shoppa lite innan vi mötte upp Nico (Lucas bror) som numera är Stockholmsbo för middag på Den Gamle och Havet på Östermalm. Har ni vägarna förbi Stockholm måste ni bara dit - supergoda drinkar, fantastisk mat och jättebra service. Utan tvekan de godaste drinkarna jag någonsin druckit. Tog en sväng förbi Södermalm också innan vi sedan tog en taxi ut till Arlanda för att checka in på hotellet.

På måndagsmorgonen tog vi flyget i 30 minuter från Stockholm-Visby, snabbaste flygningen jag någonsin varit med om. Dock OERHÖRT besviken på hur folk beter sig. Det var som att en pandemi inte existerade. Det enda SAS infört var munskydd och ingen inflight service inprincip, men oavsett så var planet fullt och man satt lika trångt som vanligt. När vi väl landade så reste sig alla upp lika fort som i vanliga fall, trängde sig emellan för att få sina handbagage och flåsade varandra i nacken. Väl vid bagaget tog folk av munskyddet, hängde de på örat eller hade de under hakan och stod trångt och väntade. Riktigt dåligt faktiskt..

Vi välkomnades av regn när vi kom, så vi parkerade oss i sängarna på hotellet och beställde dit Foodora som vi åt i sängen framför en film. Sedan började de, tröttheten... Vi sov några timmar och när solen tittade fram tog vi en promenad upp till stan för att fixa lite ärenden, samtidigt som det blev ännu mer shopping. Hotellet vi bodde på var Donners Hotell, kan verkligen rekommendera de. Ett mindre mysigare hotell, men bra standard då det var 4-stjärnigt och dem tog verkligen pandemin på allvar och hade anpassat sig utefter den.

Vi gjorde oss sedan iordning för drinkar och mat på Supper eftersom vi inte började jobba förrän vid 14 dagen efter. Alltså herregud, maten. Finner inga ord, helt fantastisk.

Dagen efter hade vi första arbetspasset. Dagarna såg ut som så att vi jobbade först på Kallis mellan 14-18 och sedan på Strands Veranda 21.30-01.30. Men de två första dagarna var det så fruktansvärt lugnt, knappt något folk. Så då fick vi ledigt från kvällspassen och passade på att ligga i sängen, kolla film och äta godis istället. Vi lyckades även hitta en NA-KD outlet där vi gick loss och fick köpt helt galna fynd. Får visa de i ett eget inlägg!

#bestofnouw

always be kind.

Gillar

Kommentarer