HUR BRA JAG MÅDDE I LÖRDAGS

DAILY

Lördagen blev väl inte riktigt som planerat, utan började istället med att Lucas fick köra mig till Onsala som sagt. Sen tyckte jag att han förtjänade att bli bjuden på frukost för besväret. Så påvägen hem stannade vi på bästa cafét och åt frukost i solen. Sedan åkte vi hem och bäddade ner oss framför filmen Get The Gringo. Och sedan blev det även Frölunda på datorn såklart!

Desto längre dagen gick, desto sämre mådde jag. Så slutade med att jag totaldäckade efter hockeyn, vaknade, tog ett bad och två huvudvärkstabletter och sedan en powernap på 30 minuter innan jag var tvungen att göra mig iordning.

Med tanke på att jag mådde som jag mådde bestämde vi lite tidigare på dagen att boka bord på Leonardo för lite tapas. Så vid halv åtta gick vi dit, fick in varsin drink, beställde in lite special tapas då Lucas jobbat där och sedan var vi alldeles för trötta för att ens sitta kvar och socialisera sig i den fullsatta restaurangen.

Så vi tog en promenad förbi affären, köpte med oss lite gott och åkte hem till sängen. Där vi började kolla på serien Farang som var hur bra som helst!!!! SE DEN. Tanken var ju att vi skulle se ungefär två avsnitt, slutade med att vi sträck såg alla sex avsnitt som kommit ut och gick inte och lade oss förrän klockan 4 på natten.

always be kind.

Gillar

Kommentarer