HUDVÅRDSTIPS 

TIPS, BEAUTYInnehåller affiliate-länkar

När Mars månad började närma sig sitt slut så låg jag ju hemma med Corona, en av dagarna kände jag mig lite bättre och ni vet ju hur fräsch man känner sig när man ligger hemma sjuk. Man vill ju inget hellre än att duscha och fixa sig, där och då från ingenstans insåg att jag måste ha bättre huvudvårdsprodukter. Så länge jag kan minnas har jag tvättat bort sminket med tvål och vatten, ibland slog man till på någon ansiktstrengöring eller liknande från Clerasil eller liknande. Men plötsligt kände jag verkligen att det var dags för något ordentligt som jag kunde få i en rutin med. Sagt och gjort så beställde jag hem produkterna här ovan.

Kört dessa i stort sett varje dag (förutom skrubben då såklart) sedan i mars och min hy mår så bra. Har verkligen haft problemhy genom åren med acne och liknande. Sedan la det sig plötsligt, för att förtydliga så la de sig alltså inte efter dessa. Utan när jag gick från tonåring till vuxen. Har däremot sedan dess hållit den under kontroll och sedan jag började med dessa är min hud så återfuktad och inte alls lika torr. Jag använder mig utav produkterna för torr hy och är supernöjd. Något jag dock inte köpt ännu då den var slut då är deras Renewing Oil, har nämligen testat den och den är riktigt bra. Så den får jag ta och skaffa snarast. Utöver ansiktsprodukterna så är även Stay Soft Lips en favorit sen några år tillbaka, gör läpparna mjuka samtidigt som det ger perfekt glans och funkar lika bra till vardags som fest.

Detta är inget som helst samarbete, utan bara ett genuint tips till er som kanske inte vill lägga en förmögenhet på hudvård men ändå få bra produkter som funkar och håller länge <3


always be kind.

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,

Åh ja det är så viktigt med bra produkter för ens hy! Jag älskar Aco's sensitive eye cream <3

nouw.com/tiffanykarlsson
johannahansson
johannahansson,
Man märker såå stor skillnad när man använder bra produkter och inte <3
nouw.com/johannahansson