HEMRESA I LYX

DAILY, USA 2017

Äntligen hemma i Sverige!
Snacka om att det gjorde skillnad att åka Business Class, vill aldrig mer åka Economy. Det var det bästa jag gjort, haha. Brukar bli rastlös och få panik i hela kroppen när jag flyger långt. Men nu när det började närma sig landning så ville både jag och Lucas flyga längre. Hade lätt kunnat sitta där 10 h till. Kolla bara benutrymmet.

När vi väl satt oss tog dem våra jackor och hängde in i garderoben, vi fick ett glas bubbel och sedan började dem fråga runt vad vi ville ha till middag och delade ut nötter.

Det var ju inte fy skam heller att det serverades 3-rätters och man dessutom fick välja vad man ville ha. Har ALDRIG fått någon god mat när jag flugit, men jösses. Varenda sak dem serverade var jättegott. Och så fort drickan var slut kom dem med ett nytt fullt glas.

Till förrätt tog jag Ahi Tuna Poke.
Var lite osäker först om jag skulle tycka om den, men den var över förväntan faktiskt.

Glömde ta kort på varmrätten som var Mild Goat Cheese Tortelloni, tror det var för den såg så himla god ut som den bara slank ner snabbare än ögat. Sedan tog jag frukt till efterrätt och Lucas tog frukt och cheesecake som tydligen var super god.
Älskade att frukten var alldeles färsk och saftig.

Hur magiska stolar?
Man kunde ställa in dem lite hur som helst och ett läge var att man kunde ligga helt rakt och sova. Aldrig sovit så underbart som jag gjorde under denna flygningen. Sov dock bara 1 h då det fanns så många bra filmer som jag bara var tvungen att se.

Någon timma innan vi landade serverades det super god frukost.
Åh vattnas i munnen av att bara tänka på det!

Förutom att vi åt gott, sov gott, satt skönt och hade det helt fantastiskt. Så var det ju även super skönt att få gå in i en egen kö på planet så man slapp stå i kö för att komma på och att man sedan fick gå av näst först och slippa stå och trängas för att ta sig ut.

always be kind.

Gillar

Kommentarer