HELGENS BRAVADER

DAILY

Söndag och första lediga dagen denna veckan, så skönt. Så ska verkligen ta vara på den och njuta. Lite summering från helgen.. I fredags efter jobbet åkte jag till Kungsbacka för att fixa Renées fransar, direkt där efter åkte jag tillbaka in till Göteborg för att möta upp nästan hela gänget på ölkompaniet. Vi hade de supermysigt och det var extra kul att nästan alla var samlade. Tips, går ni till ölkompaniet så slösa inte pengar på drinkar. De var nämligen inte deras starka sida, så ska man dricka ska man dricka öl eller vin helt enkelt.

Igår jobbade jag hela dagen och sedan åkte jag hem till Jennifer för födelsedagsfirande. Var extra kul att träffa henne då det var så längesen och sen hade vi självklart jätte trevligt med god mat, drinkar, lekar och massa prat. Tog sällskap tillsammans med Carro hem, så det var skönt att slippa åka spårvagn ensam. Var hemma vid tre, la mig i sängen och kollade film innan jag somnade skönt.

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon, låg kvar i sängen och slö kollade lite på telefonen. Men då Lucas inprincip låg död bredvid mig passade jag på att ta en till liten sovstund för att bli av med huvudvärken. Vaknade inte igen förrän halv fyra, fick frukost på sängen och kollade klart filmen jag somnade till igår. Men hade tänkt ta tag i mig själv och gå till gymmet för att svettas bort helgens alkohol.

always be kind.

Gillar

Kommentarer