HELGEN I BILDER

DAILY

I fredags var ju egentligen tanken att jag skulle till gymmet efter jobbet, men när jag satte mig på bussen mådde jag ännu sämre än vad jag hade mått på jobbet. Så åkte istället hem med huvudvärk och ont i nacken och vilade lite innan jag behövde göra mig iordning. Lucas två bästa kompisar skulle ha födelsedagsfest, så åkte dit en stund nykter innan jag åkte hem till Kungsbacka.

På lördagen vaknade jag av att Ninni kom in och väckte mig kl 10. Hon hade vaknat redan vid 06.20 och gått upp och lagt sig på soffan framför en film med mamma. Och sedan hade hon frågat en gång i halvtimman om hon fick gå in och väcka mig, haha. Lilla prinsessan! Så tillslut kl 10 fick hon väcka mig, behövde verkligen sova ut.

När jag skulle lägga mig vid 02.30 hade hon vaknat och då lovade jag henne att vi skulle gå till affären och köpa godis och festis när vi vaknade. Så sagt och gjort, när jag vaknat gick vi till Maxi så hon kunde få köpa en liten godispåse och festis. Vi passade även på att köpa lite goda saker till frukost.

Sedan myste vi i soffan med tända ljus, film och frukost. Fixade iordning lite mysfrukost till Ninnsan i form av chokladmjölk, yoghurt och nybakat bröd med ost och ostrullar. Hennes favoritfrukost!

Hon har ärvt min hårväxt, haha.
När jag var i hennes ålder hade jag lika lite hår, så mamma fick ha hårband på mig för att folk skulle se att jag var en tjej. Så att försöka göra flätor på henne går sådär, men det går lite i varje fall. Längtar tills hon får längre hår så jag kan experimentera med massa olika frisyrer, älskar de. Det är något mina elever får utstå ibland, hehe.

Efter frukosten skulle vi åka till Lager 157 och därefter skulle jag in till stan för att hämta Lucas och även hinna träna, så vi tog två bilar. Men när jag låg bakom mamma på motorvägen såg jag att däcket såg alldeles pafft ut på min bil (jag hade Lucas). När vi kom fram till Kållered visade det sig att det var punka...... Den oturen. Så vi fick vänta på Jocke, så han kunde komma och byta däck. Men självklart så satt däcket för hårt, gick inte ens hoppa av. Så istället fick vi ta av fälgen, pumpa det och rulla hemåt igen och flytta över bilstolen, mamma och Ninni i Lucas bil och åka in och hämtade honom.

När vi hämtat honom åkte vi direkt till affären, handlade till kvällens middag och åkte sedan hem och lagade tacos. Eller ja, mamma och Lucas lagade tacos medan jag kollade handboll och gjorde chokladbollar tillsammans med Ninni.

Efter middagen bäddade vi ner oss i soffan med täcket, tända ljus och glassbåtar till Dolda Tillgångar.

Och igår innan vi åkte tillbaka in till stan gjorde vi tacopaj på lördagens tacos. Perfekt lunch innan gårdagen benpass..
Och dessutom SÅ GOTT!

always be kind.

Gillar

Kommentarer