HELGEN I BILDER

DAILY
Fredag: Var min tidiga vecka, så skulle slutat vid 15. Men då det var så lugnt kunde jag gå redan vid 14.30, extra skönt. Hade i smyg pratat med Angelina om att hämta Ninni på förskolan redan på fredagen så hon kunde sova hos oss en extra natt. Snacka om att man smälter när man ser hennes reaktion när man hämtar. Vi åkte hem en stund, la oss i soffan och kollade film innan vi skulle åka och hämta mamma på jobbet.

Mamma hade som sagt ingen aning om att jag hade Ninni, så när jag kom in på jobbet med henne på armen blev hon överlycklig. Fram tills hon slutade busade jag och Ninni runt i butiken tills det var dags att åka hem. Väl hemma i soffan kollade vi Trolls, åt pizza och kollade sedan Sverige-Frankrike. Så förbannat surt att dem inte knep den finalplatsen!

Lördag: Hade tid hos frisören på morgonen inne i stan, så åkte dit och blev ompysslad med både klippning, styling och trådning. Passade perfekt när jag sedan skulle ha en fullspäckad dag. Efter frisören mötte jag upp Emma, så gick vi till JOS för att catcha up lite. Vi hade inte träffats sen i somras så det var välbehövligt och så mysigt. Saknar att ha henne på jobbet varje dag! Testade en Acaibowl för första gången och kan väl erkänna att jag inte tyckte det var en höjdare, haha. Men fint för ögat var det ju och bären var fantastiskt goda.

Då jag och Lucas är i USA på julafton så styrde jag upp att vi skulle fira minijul med min familj denna helgen, dock skippade vi julmaten och körde på tacos istället. Hade mysigast kvällen, det är kvällar som dessa jag lever för.

Hann även med lite julbak innan det var dags för middag, så förutom denna knäck bräcken (halva med flingsalt och halva vanlig) och puffkolan hann jag även med en hjärtformad mjuk pepparkaka.

Vår fina lilla jultjej <3

Söndag: Vaknade hyfsat tidigt, gick upp och la oss i soffan och kollade film. Under tiden gick mamma till affären och köpte gudomligt frukost. Så när hon kom hem åt vi frallor, drack varm o'boy med tända ljus och Frost på tvn. En av julklapparna hon fick var denna fina pyjamasen, hade velat ha en likadan själv.

Även denna super gulliga Adidas dressen fick hon och den fina ryggsäcken.
Hur cool är hon inte?

Efter en förmiddag i soffan gick vi ut på en promenad i solen för att få lite frisk luft och samla lite energi. Landade sedan hemma i soffan med Quesadillas till Sverige-Nederländerna. Packade även ner allt jag skulle packa med från mamma innan vi kollade finalen mellan Frankrike-Norge och sedan åkte hem till Göteborg.

always be kind.

Gillar

Kommentarer