HELGEN I BILDER

DAILY

Fredag: Efter jobbet i fredags mötte jag upp Louise på gymmet så körde vi ett kort intensivt pass. Och tur var väl att det var kort, haha. Helt slut och fortfarande helt öm i benen, så kan knappt gå. Sedan gick vi hem till Max & Louises lägenhet där våra män mötte upp oss. Så kollade vi Idol finalen, åt chips, drack vin och spelade fyramannakotte. Perfekt fredag!

Lördag: Vi tog sovmorgon hemma och myste sedan bara i soffan framför Modern Family innan det var dags för mig att göra mig iordning.

Mötte upp pappa vid Tara’s där vi skulle äta middag innan teatern. Skulle absolut kunna rekommendera dem för sin mat, men servicen var usel. Riktigt tråkigt!

Började redan när vi skulle beställa, så hade vi inte bestämt oss ännu då vi satt och pratade och drack vår prosecco. Då säger han ”ja ni får gärna skynda er att beställa in allt redan nu, för ni har bara en två timmars sittning”. Och det kan man ju absolut förstå att dem har en sittning på två timmar då dem har mycket gäster. Men när jag sedan fick fel mat så dem var tvungna att gå in och fixa nytt och tillsist kommer han fram till oss TIDIGARE än kl 18 som vi skulle vara klara och säger att vi måste bli klara nu för att han har ett sällskap på 19 pers som väntar, då fick jag nog. Det räckte inte med att han redan schasat bort oss från bordet, utan när vi ska ta på oss jackorna står han vid kassaapparaten och stampar stressat och vinkar att vi måste komma.

Pappa beställde in deras 12-rätters förrätt, vi blev ganska mätta om man säger så.

Till varmrätt tog jag kolgrillade nötfärsbiffar med ris, blev att kämpa sig i med dem efter den förrätten.

När vi blivit bortschasade från restaurangen gick vi direkt bort till teatern där vi satte oss i baren och pratade om allt möjligt fram tills föreställningen började.

Vi förbeställde även dricka till halvtidspausen, så värt. För det var extremt mycket folk och hade man förbeställt så stod ens dricka framdukad på sitt bord när man kom ut ur salongen i paus.

Och teatern då? DEN VAR SÅ BRA. Aldrig skrattat och gråtit så mycket, ville aldrig att det skulle ta slut. Så det blev en riktigt lyckad kväll.

Söndag: Natten till söndag sov vi i Kungsbacka, då jag skulle fixa Ninas fransar. Så efter jag gjort det lagade Lucas god lunch, vi låg på soffan och kollade Wahlgren’s Värld och åkte sedan tillbaka in till Göteborg. Tog tag i storstädning av rummet och sedan gick vi upp till Lucas pappa för söndagsmiddag.

always be kind.

Gillar

Kommentarer