HELGEN DEL 2

DAILY

När jag kollade igenom mina utkast insåg jag att del två av Lucas födelsedagshelg aldrig blev klart, så tänkte att jag likaväl kunde slänga upp de nu. Bättre sent än aldrig!

Efter minigolfen tog vi picknickkorgen som jag så fint förberett och gick ner till stranden. Hela förmiddagen hade varit lite mulen, men ändå väldigt varmt. Men det var först då det sprack upp, så var ganska så varm med svarta jeans och svart tunn kappa.

Vid halv fyra tiden gick vi upp till restaurangen där det serverades Afternoon Tea.

Innan vi gick tillbaka till rummet för att byta om till badkläder och badrock så vi kunde gå ner till SPA't.

SPA't var helt fantastiskt. Så lugnt och avslappnade, så det var omöjligt att inte njuta. Vi badade i både varm pool och lite kallare, låg ute på solsängarna vid stranden, låg inne på sängarna i de uppvärmda rummet, drack drinkar och spelade schack. Så mysigt!

Efter SPA't gick vi upp till rummet och gjorde oss iordning för kvällens middag på den omtalade hotell restaurangen Famille.

Restaurangen var super mysig och det blev extra mysfaktor med att dem hade en kille som uppträdde massvis med kända låtar på pianot. Vi hade bett om ett fönsterbord, men då väntetiden var otroligt lång på de borden så valde vi istället ett bord som låg bakom baren lite avskiljt från resten utav restaurangen. Perfekt verkligen, då man kunde blicka ut över alla andra och slippa sitta mitt i allt där ljudnivån var som högst.

När man satt sig till bords fick man en korg med bröd och en klick smör på en sten.

Och till förrätt beställde Lucas in rödbetscarpaccio, då jag är ganska så kräsen när det gäller mat och inget verkade passa mig i smaken så valde jag bort förrätt. Dock var denna väldigt god, så den kan jag faktiskt rekommendera.

Till varmrätt beställde jag in deras grillade entrecôte som var helt otroligt god och Lucas beställde in deras grillade ryggbiff som också var helt magisk.

Efter middagen gick vi tillbaka till rummet där vi kollade klart fotbollen och somnade helt utslagna efter en långdag. På söndagsmorgonen hade min telefon lyckats dö, även fast den satt i laddaren. Så något alarm vaknade vi inte av, men Lucas lyckades vakna i hyfsad tid ändå så vi hann till frukosten efter mitt gråtanfall över att telefonen gått sönder. Dock på något magiskt sätt lyckades min kära pojkvän fixa den.

Frukosten var inget speciellt, varit med om bättre. Men hotellfrukost är alltid hotellfrukost, så det var ju efterlängtat kan man säga. Efter frukosten gjorde vi oss iordning och checkade ut. Och på hemvägen tog vi en sväng inom Ullared för lite shopping i regnet. Även om Lucas tjatat om att åka till Ullared länge så vart han väl inte lika exalterad när vi väl var där, för efter bara en timma om ens de stressade han på mig och ville där ifrån. Så vi avslutade söndagskvällen med tacos och filmkväll hemma i soffan.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

franzenamanda
franzenamanda,
Älskar Falkenberg!! Så mysigt!
nouw.com/franzenamanda