HELGEN

DAILY

Det var inte igår.. Men legat i sängen inprincip varje dag sen i onsdag, inte alls mått bra. Så var även hemma från jobbet nästan hela förra veckan. Och har verkligen sovit fram till tre på eftermiddagarna..

I fredags åkte vi iallafall hem till pappa på middag och filmkväll innan vi åkte tillbaka hem till Lucas där vi spelade Uncharted 4 och bara låg och pratade halva natten. Så mysigt!

Igår pluggade jag nästan hela dagen och kom ikapp en hel vecka, så skönt. Varierade de lite med Uncharted, film och att agera chaufför åt Lucas. Och medan han var iväg och bowlade så passade jag på att ligga kvar hemma hos honom och äta godis och plugga ännu mer.

Idag sov vi bort nästan hela dagen innan vi åkte in till stan för att äta sushi innan mamma hämtade mig. Och sen jag kom hem har jag pluggat ännu mer, så äntligen börjar jag komma i fas. Även kollat film under tiden, älskar att ha något på i bakgrunden när jag pluggar. Så hann se både Tsatziki, farsan och olivkriget och Djungelboken.

Så nu ska jag bara kolla klart på Pitch Perfect 2 innan det är dags för att sova och orka sig upp till jobbet imorgon. Har än så länge fått 3 arbetsdagar denna veckan, skönt att veta att man har lite jobb i varje fall.

Godnatt 💕

always be kind.

Gillar

Kommentarer

hannagothberg
hannagothberg,
Ha en fin dag 😃 KRAMIS!
nouw.com/hannagothberg
Tilda Nyman
,
Åh vad gott det såg ut 😍 Vilket ställe?
johannahansson
johannahansson,
Wasabi, ligger inne i stan bredvid biopalatset!
nouw.com/johannahansson