HEJ LÖRDAG

DAILY

Tog de goda beslutet att åka ut till havet förut och väl där ute vart de ju super varmt och skönt. Var i för sig varmt hemma med, men inte samma grej. Gjorde inte så mycket att det var sol och moln om vartannat (mestadels moln, men förbaskat varmt ändå), då kunde jag passa på att kolla vloggar ändå utan att bländas av solen. Men tillslut ändrades de om till andra bilden här ovan och då tog jag mitt pick och pack för att hämta Lucas som kommit hem från Kalvsund. Och tur var väl de, för precis när jag hämtat han öppnade sig himlen.

När jag hämtat honom åkte vi till affären för att handla lite och väl hemma igen satte vi igång med att laga tacos. Sedan åkte jag till Kungsbacka för att träffa Louise, slutade med att vi satte oss på Harry's för att dricka vin. Eller ja, i mitt fall blev det isvatten då jag hade bilen. Men hur skönt är de inte att vara nykter för att sedan kunna köra hem? Underbart.

Nu har jag bäddat ner mig i sängen med popcorn och Cola Zero för att kolla någon film eller serie. Lucas ligger ute i soffan och kollar Gudfadern, men var inte sådär jättepepp på de, så bäddar hellre ner mig här inne. Är ju lyxen när man faktiskt har ett sovrum med dörr, bara för man bor tillsammans behöver man inte tvinga den andra att behöva kolla samma film/serie som en själv.

always be kind.

Gillar

Kommentarer