HÄNG PÅ BOSTON LOGAN INTERNATIONAL AIRPORT

DAILY, USA 2017

Då vi som sagt redan visste att planet var försenat passade vi på att åka och köpa lite sista saker, några lite mer planerade saker och några lite mer spontana.. haha.

När vi kom tillbaka till huset åkte Lucas och köpte thaimat till alla, jag skottade vägen fram till dörren (vilken jävla hjälteinsats, var inte direkt lite snö och den vägde bly) och sedan vägde vi väskorna. Min var som räknat övervikt.. Men det löste vi snyggt genom att packa om lite och lägga lite tunga saker i Lucas mammas resväska.

När vi kom till flygplatsen fick vi reda på att vårt plan var ytterligare försenat, så istället för att det skulle gå 19.30 amerikansk tid skulle det gå 21.00. Dem berättade även att vi då missar vårt plan i Frankfurt till Göteborg, vilket vi redan visste. Frustrationen kom dock när dem inte kan hitta ett ända direktflyg från Frankfurt till Göteborg imorgon, utan dem kunde erbjuda oss direkt flyg på söndag eller Frankfurt-München-Göteborg. Men efter lite envishet från Lucas sida lyckades dem hitta två platser på direktflyget 11.35 svensk tid från Frankfurt till Göteborg.

Då det var massvis med förseningar så fick vi inte de platserna vi betalat för sedan innan, utan man fick sina platser utdelade vi gaten. Men tur i oturen fick vi lite uppgradering till Premium Economy, så inget att klaga på. Så satte oss i baren på Legal Sea Foods, kollade basket, drack lite och träffade en super härlig amerikanare och hans dotter.

Älskar hur sociala amerikanare är! En timma senare har vi suttit och pratat om allt möjligt, att han och hans fru träffats när hon var Au Pair från Norge (dit dem var påväg) och han var i Navyn osv.
Himla trevlig pratstund.

Fick uppdatering om flyget, att det nu ska gå 22.45 istället vilket var rätt segt. För nu innebär det att vi även missar det flyget som vi blev ombokade till från Frankfurt imorgon. Så vill de sig riktigt illa så kanske vi blir fast i Frankfurt tills imorgon kväll. Därför håller vi nu tummarna för att dem kanske kommer iväg lite tidigare och sedan kör in lite tid så vi hinner med flyget.

Som plåster på såren fick alla en härlig voucher till mat iallafall. Så nu har vi nyss ätit middag och sitter för tillfället vid gaten med all person och väntar på att få gå ombord. Boardingen skulle varit för 5 minuter sen och med tanke på att inte ens personalen har fått gå på ännu p.g.a. att planet kom in för en stund sen och ska städas osv kommer vi nog inte hinna med flyget i Frankfurt.

Men vad gör lite väntan när man har världens bästa sällskap <3
Och sin telefon, dator & bok.. hehe.

always be kind.

Gillar

Kommentarer