HALLOUMI FAJITAS & BIO

DAILY

Kvällen igår spenderade vi hemma hos Max och Louise med middag innan vi åkte ner till Bergakungen. Middagen stod jag och Louise för och vi festade faktiskt till det med fantastiskt god halloumi fajitas. Har ni inte testat det så måste ni bara göra det, sjukt gott. Kikar ni in här imorgon så kan ni ta del av receptet :)

Efter middagen så åkte vi som sagt på bio och såg filmen Fifty Shades Freed. Den hade ju fått otroligt dåliga recensioner, men tyckte den ändå var helt okej. Kan ju inte påstå att den hade någon speciell handling som de första två.. Den var ju som boken såklart, men man fick inte samma känsla som från bok. Det var helt enkelt en extremt töntig version av boken, haha. Den glöden och elektriciteten man läser om i boken mellan Anastasia & Christian går ju inte direkt att hitta i filmen. Där är det så fruktansvärt framkrystat. Men men, den var ändå sevärd och man fick sig lite roliga skratt. Blev till och med tårögd, men föredrar boken.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Vad gott de ser ut! Tråkigt att filmen inte var så bra. Jag har inte sett den än, men precis som du säger så är ju alltid böckerna bättre! kram✨
nouw.com/artibus