GODKÄND

DAILY

Dagens frukost/mellanmål mellan nationella proven.
Hade en känsla av att det ändå gick bra på nationella idag, men man vet ju aldrig. Men nu kan jag äntligen pusta ut då min lärare ringde mig för en stund sedan och sa att jag fick ett D. Ett D kanske inte låter så bra, men oj vad nöjd jag är. Som jag kämpat på med att jobba heltid, träna och plugga samtidigt så är jag sjukt nöjd med ett D. Så nu är första kursen avslutad och jag kan äntligen pusta ut, eller för en helg iallafall. För på måndag börjar andra kursen..

Igår grävde jag mig som vanligt ner i matteboken, dock inte lika länge som jag hade velat då tågen satte stopp för de. Skulle låna Lucas mammas bil idag till provet, dem åkte ju ändå till Italien idag. Så skulle ta tåget in igår, det är inte ofta jag tar tåget. Men självklart så är centralen avstängd just när jag ska åka pga av bombhot. Så hann precis med sista tåget från Kungsbacka innan alla andra tåg blev inställda, men det gjorde ju också att det tog något längre tid att komma in då vi var tvungna att hoppa av i Mölndal och sen ta sig därifrån.

Efter ett tag med pluggande kändes det som huvudet var alldeles fullt, så passade på att ta en paus i pluggandet och åkte till Burgersson vid Svingeln tillsammans med Lucas, Nico och deras pappa och Cecilia. Har ni inte ätit där är det ett måste.. Dör för deras hamburgare, så god. Och pommesen är helt gudomliga tillsammans med chilimayo och basilikamayo.

Nu ska jag fixa något att äta innan jag avlider, är så hungrig. Sedan ska jag bara ligga på soffan och inte röra ett finger innan det är dags att åka till träningen.

always be kind.

Gillar

Kommentarer