GLASÖGONS TORSDAG

DAILY

Mina ögon svider fortfarande en hel del, antar att jag har något i kroppen som inte riktigt vill bryta ut. Så har haft glasögon både igår och idag! Så kul att vissa barnen inte ens känner igen en, haha.

Sitter på bussen påväg ut till Frölunda torg hungrig som en varg. Ska se om jag kan övertala Soffan till en sallad på Adam’s.. Borde ju inte vara så svårt då det är ett av våra favoritställen. Innan matchen ska vi hinna kolla lite saker på torget, köpa det vi behöver köpa just där och sätta oss med datorn och planera. Därefter blir det att kolla när vårt div 3 lag spelar hemmamatch mot RIK.

Har förövrigt mått mycket bättre idag på jobbet, vilket var så skönt då jag var själv. Dock väldigt trött och ont i ögonen som sagt, så får väl se om det börjar gå åt rätt håll eller om det kommer bryta ut i helgen. Hoppas något innerligt att det inte bryter ut, orkar inte vara sjuk. Men vilar därför även idag från träning, för att inte riskera något. Börjar klia lite i kroppen då jag vilat både tisdag, onsdag och idag. På tok för länge, haha. Nu ska jag kolla ett avsnitt PLL på bussen och spårvagnen innan jag ska möta upp Sofie.

always be kind.

Gillar

Kommentarer