FREDAGSMYS

DAILY

Gårdagens jobbdag flöt på riktigt bra och gick snabbt, känns ju knappt som en jobbdag när man har så lite barn. Vi lyxade även till det på lunchen och satte oss ut i solen och bara njöt. Efter jobbet kom mamma och Ninni förbi och hämtade mig så åkte vi ut till Volvo Lundby för att hämta bilen som var klar innan vi åkte till Kungsbacka. Lucas är i Lidköping så inte jättepepp på att att sova ensam hemma och ville även umgås med Ninni som fyller 3 idag.

Vi släppte av en av bilarna hemma och åkte sedan till Kungsmässan för den obligatoriska fredagsfikan. Varje fredag vi har Ninni åker vi till Espresso House för att fika, någon gång har det blivit något annat ställe men annars är de alltid samma mys. Hittade även lite fina presenter som hon själv fick vara med att välja, galet hur lik hon är mig och mamma. Älskar skor, väskor och kläder. När vi var klara åkte vi till affären för att inhandla kvällens tacos.

En av hennes födelsedagspresenter hon valde själv.

Därefter blev det tacomys i soffan och jag var HELT SLUT, så däckade innan Ninni på soffan. Hann till och med somna sittandes i soffan under tiden mamma fixade maten, då är man trött. Så imorse vart de skönt att få sova ut. Men nu ska vi äta frukost och sedan blir det att fira lillan hela dagen <3

always be kind.

Gillar

Kommentarer