FÖRSTA PRAKTIKVECKAN AVKLARAD

DAILY, #NOUWSEPTEMBERCHALLENGE, INTERNSHIP

Godkväll goingar <3

Det har minst sagt varit en vecka i trötthetens tecken. Tidiga mornar, mycket nya intryck och nya miljöer. Så träningen har gått helt åt skogen, varit ute på en promenad och ett träningspass på hela veckan. Men det har verkligen inte funnits någon energi till det, somnat på soffan efter jobbet eller försökt komma i säng tidigt. Så får ta nya tag nästa vecka helt enkelt, ändå nöjd att jag lyckats hålla kosten någorlunda. Men kan ändå bli lite bättre till nästa vecka.

Onsdagen var vi tillbaka på kontoret och lärde oss nya saker, som att skapa koder. Ni vet de koderna ni använder när ni ska köpa något på en hemsida, t ex "JOHANNA10". Sådana fick vi lära oss att skapa då det är vi som kommer göra det. Så kul! Vi fick även lära oss saker som att hur man ser om koden är aktiv, hur man förlänger den och på vilka ställen man uppdatera om detta. Så det var minst sagt en givande dag. Försökte även lära mig dricka kaffe, det gick inte lika bra kan jag meddela.

Torsdagen var egentligen vår första dag att arbeta hemifrån, men efter lite teknikstrul med våra datorer så fick vi åka in till kontoret ändå för att få det löst av vår IT-kille. Snabb som en vessla hann jag både duscha, klä på mig, sminka mig och bädda sängen på en kvart. Tror aldrig de hänt någonsin. Dock så behövde vi inte vara på kontoret förrän efter lunch, så passade på att äta lunch i stan och sedan gå runt och titta lite i butiker innan jag tog bussen till Borås.

Idag blev det däremot första arbetsdagen hemifrån och det var faktiskt ganska skönt att bara kliva rakt ur sängen i myskläderna och sitta i soffan hela dagen med datorn i knät. Men om jag får välja så väljer jag faktiskt kontoret, det är en annan känsla att hänga med sina kollegor och dessutom få klä sig snyggt. När jag slutat vid 17 så åkte vi hem till Kungsbacka för en myskväll i soffan med tända ljus och film.

Testade förövrigt den nya noccon idag, har ni testat den? Vad tyckte ni?

Den slår ju inte orange som är min favorit (säger ju ganska mycket när jag var och hämtade ut mitt flak med orange som kommit på posten idag), men den var god. Så har ni inte testat den ännu är det faktiskt värt att testa den.

always be kind.

Gillar

Kommentarer