FÖRSTA HELGEN I MARS

DAILY, OUR APARTMENT

Idag fyller Cecilia 30, så i lördags var vi ju hemma hos dem för att fira henne. Vi åt supergod mat, fruktsallad och tårta.

Kom inte därifrån allt för sent, så väl hemma fixade vi i lägenheten och bäddade sedan ner oss i soffan för att kolla film och äta massa onyttiga saker.

Söndagen startade vi sedan med att åka ner till Varberg för att hämta ett köksbord och fyra stolar. Gör ont i mig att se denna bilden när stolarna är ek färgade och är ni som mig, STÅ UT. Tanken är att dem ska slipas och målas vita, men hann dessvärre inte de i helgen. Snacka om att vi hade tur med dessa, hittade på Facebook marketplace att det var en som skänkte bort dem. Då vi redan hade ett vitt bord passade de perfekt att bara måla om dem. Köksbordet behövde vi dock inte, så det ställde vi så någon annan kunde få det.

Till middag blev det en jättegod sjömansbiffgryta som Lucas lagade i flera timmar och dessutom gjorde en egen grönsaksfond till. Gillar den killen att laga mat eller? Vet inte hur många timmar om dagen han kollar matvideos på telefonen.

Igår hade vi båda tagit ledigt från jobbet för att kunna fixa klart i lägenheten och fixa massa ärenden som behövdes göras. Men det gick ju sådär, hela förmiddagen spenderade vi (mestadels Lucas, jag agerade stöd) i köket och rensade avlopp. USCH säger jag bara, stod nästintill och spydde bredvid stackaren som fick göra de. Men var ändå snäll och gjorde frukost åt oss, så det måste ju kompensera?

Sedan tog vi paus och åkte till gymmet och körde ett grymt bröst & bicepspass tillsammans innan vi delade upp sysslorna. Lucas åkte och fixade nästan allt som behövdes fixas på stan medan jag fixade allt som skulle fixas hemma i lägenheten.

always be kind.

Gillar

Kommentarer