FÖRSTA DAGEN AVKLARAD

HANDBALL

Som rubriken lyder så är första dagen på Partille Cup avklarad och vi fick en kanonstart på turneringen. Första matchen mötte vi det schweiziska laget GTV Basel. En match där vi inte hade en aning om hur motståndet skulle vara, men ganska snabbt märkte vi att det var ett lag vi absolut borde slå. Och inte bara slå, utan köra över. Men vi hade lite svårt att få de snabba och lätta målen och släppte in lite onödiga bollar bakåt, så slutresultat blev 20-11. En vinst är en vinst, även om vi kunde vunnit med mer så var det en bra första match då inte alla är vana att spela tillsammans.

Andra matchen i turneringen var mot de indiska laget India HHC, stackarna hade bara fem utespelare och en målvakt så det tog inte lång tid innan dem var helt slut. Även om det inte fanns mycket handbollsrutin på dem så är det så kul när sådana lag som kanske inte har så mycket handboll i sitt land har chansen att komma hit och spela. Målet med matchen var att vinna med mer än 52-0 som Aranäs hade vunnit med, då vi ville lägga oss på bättre målskillnad. Då vi släppte två bollar ganska tidigt var vi därför tvungna att göra lite fler framåt, så efter att ha haft en spelare kvar på deras plan halva som sedan blev tre spelare lyckades vi vinna matchen med 56-2 och ligger därmed på en första plats i gruppen.

Imorgon har vi de tuffaste gruppspelsmatcherna, mot Lugi och Aranäs. Så nervositeten börjar smyga sig på en aning, då det är två matcher vi behöver vinna för att kriga om första platsen i gruppen. Och redan kl 8.20 imorgon har vi samling, men då jag ska till Mölndals sjukhus för att få reda på vad MRn visade och få mer info hur vi ska göra med knät, kommer jag passande till matchstart eller några minuter senare.

Då jag inte lyckades få många timmars sömn inatt och däckade det första jag gjorde när jag kom hem förut, så ska jag redan nu bädda ner mig i sängen till säsongsfinalen av PLL innan det är dags att sova.

Morgonens outfit när jag åkte till läkarn & fixade ärenden.
Partille Cup outfiten var helsvart = VÄLDIGT VARMT!

always be kind.

Gillar

Kommentarer