FÖRELÄSNING

TRAINING SCHOOL

Lektionerna vi hade nu ikväll var mer som föreläsningar, vi satt som i en stor aula. Första föreläsningen var som jag trodde med en polis, skönaste människan någonsin. Det var synd att det bara var en timma, för jag hade kunnat sitta och lyssna på han hela kvällen. Han var inte bara tråkig och pratade, han gick runt och sa och gjorde roliga saker hela tiden. Han inledde t ex hela föreläsningen som en vanlig man och folk satt och viskade, pratade och hade lite väl lite respekt. Men helt plötsligt går han och hämtar polisbrickan och pistolen, så alla som suttit och pratat blev rätt så tysta. Och nästintill nervösa, haha. Så kul att se.. Sen fick vi även tips om hur man kan försvara sig osv.

Andra föreläsningen var inte lika rolig, men den var minst lika vettig. Det handlade om trafiken och vad som var viktigt att veta och hur man ska göra osv. Så förhoppningvis kommer man ihåg detta om det skulle hända och förhoppningsvis händer vissa av sakerna inte alls.

Nu sitter vi i "the aupair lounge" för att ha så bra wi-fi som möjligt, men ska alldeles strax gå och göra oss iordning. Imorgon är det frukost tidigare än det har varit hittills, den är redan vid 7:30 då vi ska hinna med två lektioner HLR innan det är dags för NYC. Snacka om att vi är taggade.. haha. Mer om det får ni veta i ett eget inlägg :)

always be kind.

Gillar

Kommentarer