FÖDELSEDAGSFIRANDE OCH PORT DU SOLEIL

DAILY

Har ju snabbt skrivit om vad som hände både i fredags och söndags med tacos, filmmys och firande med familjen. Men vad jag inte berättat ännu är hur lördagen spenderades. Startade morgonen med sovmorgon, sen var tanken att vi skulle gymma och sedan åka till havet för att njuta av solen. Men ja, det gick ju sådär. Slutade ju som sagt istället att vi åkte förbi Ikea och efter de tog vi även sväng förbi systemet och affären för att handla lite saker som saknades till kvällen. Hann ju dessutom med att få lite sol nere på gräsmattan innan jag körde Lucas och hämtade Louise.

Lucas hade hjälpt till att fixa skärbrädan med melon, skinka, salami osv. och även skålarna med tomat, mozzarella och oliver innan han åkte. Sedan var Louise supergullig och hjälpte mig med pizzan och vitlöksbrödet när vi kom hem och jag sprang runt som en stressad liten myra för att städa undan de sista, dekorera och göra mig i ordning. Trots de så hann jag inte sminka mig innan alla kom, utan fick bli några timmar senare.

Det bjöds på plockmat, blått bubbel och tjejsnack innan vi drog vidare in till stan och Port Du Soleil.

Hur fint är inte badkaret som står inne på tjejtoaletten med droppande vatten från taket?
Och dessa tjejerna ovan, två favoriter <3

Strax innan tre mötte jag upp Lucas i stan som också hade varit ute, så åt vi Gyros och Hamburgare med pommes ute i värmen innan vi åkte hemåt och somnade. Var svårt att avgöra om man var hemma i Sverige eller Grekland när det var såpass varmt mitt i natten så att man inte ens behövde jacka. Mer sådana kvällar tack, bästa som finns.

always be kind.

Gillar

Kommentarer