FÖDELSEDAGSFIRANDE FÖR MIN MAN

DAILY

Denna helgen har ju varit fullt upp med studentfirande, men något jag helt missat att lägga upp om är ju från förra helgen när min kära pojkvän fyllde år. Han fyllde år på söndagen, men redan på lördagen gick vi ut för att fira honom. Så först spenderade vi dagen ute vid havet med sol och bad innan vi åkte hemåt för att göra oss iordning. Hade nämligen bokat bord på den argentinska restaurangen Buenos Aires på Avenyn. Lucas pappa är ju från Argentina och trots detta hade han inte testat detta stället ännu, så det var väl på tiden.

Hade förbeställt två glas Cava som skulle serveras när vi kom som en liten överraskning, sedan beställde vi även in en flaska Trapiche (supergott argentinskt vin) att dela på. Till förrätt delade vi på Empanadas, en med köttfärs och en med ost/skinka och ni förstår inte hur god den sistnämnda var. Hade kunnat äta den varje dag. Till varmrätt tog vi och delade på en avsmakningsmeny där man delade på de ovan, fyra olika stekar med pommes och sallad. Äter ju aldrig kött längre, speciellt inte ute. Men är det någonstans man ska passa på att äta kött så är det definitivt där.

Efter middagen gick vi till Harry's och mötte upp Ilka, för att förenkla vem det är så kan man i stort sett säga att det är som Lucas morbror. Lucas syster Mikki jobbade, så vi satt där och drack drinkar fram tills hon slutade och gjorde oss sällskap. Därefter gick vi till Bourbon St. där nästan alla killarna, Nico, Emma och Jessica hade samlats för att fira Lucas. Stannade till stängning och sedan åkte vi hemåt och somnade inprincip innan huvudet nuddat kudden.

Hans födelsedagsmorgon var det helt tomt i kylen då jag inte hunnit handla dagen innan, så ställde klockan tidigt trots alldeles för lite sömn och åkte ner till Hemköp för att inhandla frukost på sängen material. Dekorerade sedan hela lägenheten med ballonger och vimplar, snacka om att jag gick in för de. Men mysigt blev det i varje fall.

Efter frukosten åkte jag ut med mamma till Korshamnsviken för att sola och bada innan det var dags att fira Lucas med hans familj hemma hos oss. På tal om Korshamnsviken, nya favoritstället. Det är sådant lugn över detta ställe, kommer aldrig vilja åka någon annanstans för att bada längre.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

hannaeinarsson
hannaeinarsson,
Ser ut som du har haft en toppen helg! 😊
nouw.com/hannaeinarsson