FJÄLLBACKA

DAILY

Igår när vi kom upp till Fjällbacka åkte vi runt och kollade läget, stannade på Coop och köpte chips, dricka och nötter innan vi åkte till en utsiktsplats som Johanna vår familjekompis hade tipsat om. Parkerade bilen, bäddade iordning i bagaget och baksätet och bytte om. Här har ni lite utav utsikten från bilen bakom mig och vår mysiga bäddning.

Inte det varmaste ute, så gick från klänning till långbyxor, tjocktröja och jacka för att överleva blåsten och kylan. Så när vi var klara gick vi ner till hamnen för att hitta något ställe att äta på.

Så hittade vi detta mysiga stället. Vilket såg hur mysigt ut som helst, så vi var ju bara tvungna att testa de.

Ett tips är att gå till Evert's Tapas Bar om ni är i Fjällbacka. Det var super mysigt och hemtrevligt. Fanns bara plats för ett fåtal gäster, så vi hade verkligen tur att pricka in när det fanns ett bord ledigt. Det var en kock och en servitris och kocken stod bakom öppen disk och lagade all mat, vilket gjorde det ännu mer hemtrevligt. I bakgrunden var det spansk inspirerad lugn musik och hela lokalen hade ett stort lugn över sig.

Då de som sagt var en tapas restaurang så beställde vi in en del olika rätter och delade på. Vi delade på sju stycken men blev proppmätta efter fem ungefär. Deras spanska köttbullar i tomatsås och friterade halloumi var helt magiska, så dem kan jag varmt rekommendera. Till efterrätt delade vi på en créme brulée, som var extra god då dem hade kanel i den.

Dem som känner mig vet att jag inte är någon vindrickare, dock håller jag på att lära mig sakta men säkert. Men igår beställde Lucas in husets röda, så passade på att smaka. Ni förstår inte hur gott det var. Av alla röda, vita och roséviner jag testat mig på så tar detta utan tvekan hem hela alltet. Dock var det ju deras egna, så inte direkt något jag får tag på systemet tyvärr.

Efter middagen promenerade vi tillbaka till bilen och bäddade ner oss till två filmer. Var väl kanske inte de mjukaste underlaget att sova på, men mysigt var de. Detta kommer vi definitivt göra om.

always be kind.

Gillar

Kommentarer