EXAMENSFIRANDE

DAILY

Denna helgen som var åkte vi upp till Norrköping för att fira Emma som tagit examen.

Vi åkte upp redan i fredags för att först sova en natt på det jättemysiga vandrarhemmet Glasbruket i Borensberg, det låg precis vid Göta Kanal och hade verkligen så fint läge med världens lugn omkring sig. När vi kom upp mötte Emma oss, så åkte vi och handlade lite snacks för kvällen och pizza. Kvällen spenderade vi sedan på vandrarhemmet med vin, pizza och tjejsnack medan det blixtrade och åskade på utsidan.

På lördagsmorgonen gick vi upp tidigt och möttes av solen till vårt morgondopp. Så skönt efter en varm natt. Sedan åt vi frukost i trädgården under äppleträdet innan vi började göra oss iordning för att åka till Norrköping och examensfirandet. Innan vi åkte dit tog vi en liten promenad i Borensberg i jakt på ett café. Vi hittade Börslycke Gård där vi tog deras hemmagjorda glass med mjölkchokladssås som vart helt magisk och så köpte jag även med några av deras egen gjorda kolor. Har ni vägarna förbi måste ni bara köpa deras kolor, SÅ GODA!

En perfekt sista sommarkväll med gänget där vi skrattade, åt god mat, spelade kubb, dansade och sedan avslutade kvällen med ett nattdopp i poolen! Måste ju även tillägga att jag vann mitt första musikquiz någonsin, riktigt dreamteam jag och Matilda. Vi rullade tillbaka hemåt igår efter en helg fylld med så mycket skratt och kärlek.

Tack för denna helgen <3

always be kind.

Gillar

Kommentarer