ETT BESÖK HOS FRISÖREN

DAILY, BEAUTY

I förrgår så fick jag ett infall att jag bara måste fixa mitt hår innan min födelsedagsfest. Färgen såg alldeles dassig ut och gällande utväxten hade jag redan bitit ihop tillräckligt länge för att spara ut så mycket som möjligt av min egna. Sagt och gjort bokade jag in en tid dagen efter.

Så igår efter jobbet åkte jag direkt till frissan för att göra något åt mitt kalufs. Men frågan var vad? Började panikartat kolla igenom Pinterest efter inspiration på bussen där jag hittade dessa.

Så mitt halvt oklara svar på hur jag ville ha det var ”Lite mörkare tror jag, men ljusare baylage och bort med denna fula utväxten”. Slutade med att vi behöll utväxten och lade i en mjukare blekning á la baylage och sedan en kall ton över de där vi fixade till den med silverschampo. Okej, om du är frisör och läser detta så kan detta ha varit fullständigt fel men också helt korrekt, haha. Det var så jag uppfattade det iallafall.

Blev jag mörkare? Nej. Blev jag blond? Ja. Är jag nöjd? HELL YEAH. Sa senast ”ska aldrig mer bli blond nu, passar helt klart mycket bättre i mörkt”. Men känslan att ha sin EGNA ofärgade utväxt, det är en känsla jag knappt kan beskriva efter så många år av färgande av just utväxten.

always be kind.

Gillar

Kommentarer