EN KALL LÖRDAG I DECEMBER

DAILY

Godmorgon kalla och mysiga lördag!

Har dock varit vaken i några timmar och hunnit äta frukost tillsammans med familjen och Niklas. Vaknade vid 10 med att solen lös mig i ögonen och det var så varmt, men det räckte med att jag öppnade balkong dörren och det var som att bli till en isbit. Man ser verkligen hur isen ligger sådär rykande kallt på bilarna utanför fönster och solen lyser inte lika starkt längre. Och då är inte klockan ens ett än..

Drog iväg ett sms till Sofie och Linnea om dem var sugna på att sola och ta en promenix, men Linnea jobbade och Sofie var hos David. Så planerna blev istället att jag ska plocka upp Linnea från jobbet vid 18 när hon slutar så drar vi till gymmet. Då jag fortfarande måste vila mitt lår (vilket jag egentligen borde gjort igår med....hehe) så blir det väl något ihop plock av överkropp idag.

Men först fram tills jag måste åka ska jag bara ligga nerbäddad i soffan och fixa med lite saker och kolla några avsnitt av alla serier jag nu följer. Är så många att jag måste ha en lista på telefonen vilka avsnitt jag är på, blir svårt att komma ihåg annars.. haha. Ligger dessutom nerbäddad i vår nya soffa som jag Ä L S K A R. Sa till mamma att vi inte längre behöver bråka om den gamla soffan då vi har en ny nu, alltså två likadana. Dock blir det nu bråk om den nya, så det är helt enkelt först dit och sen vågar man inte ens gå på toa för att man är rädd att bli av med den.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

X
,
Tips är att ladda mer appen SideReel för att komma ihåg vilka serier man följer o vilket avsnitt man är på osv 😊