EN HELG PÅ VIFT

Fredag

Vi sov ute på Hönö i torsdags, så när vi vaknade gick jag och Lucas mamma ner till havet för ett morgondopp innan vi åt frukost ute på balkongen i solen. Helt fantastiskt att bara kunna sätta på sig morgonrocken och gå en minut ner till havet för ett uppfriskande morgondopp. Därefter låg vi ute på altanen och solade fram tills vi behövde åka tillbaka in till stan framåt eftermiddagen.

Min älskade vän Linnea fyller 25 om någon vecka och det firades med en grym överraskningsfest. Vi träffades först på en innergård i stan för bubbel och överraskning innan vi gick vidare till Mercado Mexico där vi hade deras ovanvåning. Där bjöds det på Slushy Margarita, mat, quiz och härligt sällskap. Framåt natten gick vi sedan vidare till Yaki-Da där vi avslutade kvällen. Så kul att träffa både nya och gamla ansikten!

Lördag

Efter knappt 5 h sömn och med en lättare bakfylla plockade vi upp Vilmer, Amanda och Belan för att åka ner till Halmstad. Vi tog en liten spontantripp ner då både Amanda och Belan är därifrån. Så vi hängde på Tylösand under dagen och bara njöt av vädret.

När vi kände oss nöjda på stranden åkte vi hem till Amandas föräldrar där vi bodde för att fixa lite chark innan vi behövde göra oss iordning för kvällen. Eftersom killarna är fotbollsfantaster och det var CL-lördag, så var vi snälla och gick med på att äta middag på O'Learys så de kunde se matchen. Efter matchen tänkte vi gå vidare en liten stund, men det var helt sjukt med folk ute och jättelånga köer överallt. Så istället åkte vi hem till Amanda där vi satte oss på deras uteplats och spelade kort.

Söndag

Både igår och idag har det varit mycket folk på stranden, men igår var det helt sinnessjukt. Folk låg på varandra och det fanns knappt en millimeter att gå på emellan alla. Som tur var hittade vi en egen liten plätt längst upp där vi låg helt ensamma och långt ifrån några andra. Framåt eftermiddagen rullade vi hem till Kungsbacka, gjorde halloumi tacos och nu ligger vi på soffan och kollar Innan vi dör. Några härliga dagar iväg, men samtidigt skönt att komma hem igen.

Hoppas ni haft en lika mysig helg <3

#bestofnouw

always be kind.

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Först måste jag säga, gud så fin du är!!!
Vilka underbara bilder du lägger upp! Man vill inte att sommaren ska ta slut <3
nouw.com/moayrvelid
johannahansson
johannahansson,
Åh men tack, gullig du är! Eller hur, den får gärna stanna ett tag till <3
nouw.com/johannahansson